Tanssikoulu Flow

 • Laura
  Laura
 • Juha
 • Lotta E.
 • Noora
 • Lotta J.
 • Iina
 • Krista
 • Emmi
 • Ria
 • Pontus
 • Laura
  Laura

  Laura Haikala

  Laura on Tanssikoulu Flow'n johtaja ja perustaja. Voit törmätä häneen erilaisten kurssien ja tapahtumien järjestäjänä, mutta viimeistään kauden päättävässä tanssinäytöksessä. Laura vastailee myös tanssikoulun puhelimeen ja sähköposteihin sekä vastaa pääosin tanssikoulun graafisen ilmeen toteutuksesta.

  Tanssikoulun ohella Laura suorittaa Taiteen maisterin tutkintoa ja keikkailee mm. radiotoimittajana sekä juontajana kauppakeskuksissa ja urheilutapahtumissa. Hän on tullut tutuksi MTV Juniorin ruutukasvona ja ollut mukana Tukikummien kolmivuotisessa Nuorten Hyväksi-kampanjassa hyväntekeväisyyslähettiläänä.

  Laura innostui tanssista ala-asteella esiinnyttyään koulun muotinäytöksessä ja matkusti harrastuksen perässä pian Helsinkiin päästen mukaan myös Stepupin listoille. Peruskoulun jälkeen hän suoritti Sibelius-lukion tanssilinjan ja tanssin lukiodiplomin. Taskusta löytyy AV-viestinnän ammattitutkinto, minkä lisäksi hän on opiskellut graafista suunnittelua Pekka Halosen akatemiassa ja valmistunut Helsingin kristillisestä opistosta radiotoimittajaksi. Tanssi ja esiintyminen ovat iso osa Lauran elämää ja hänellä on takanaan lukemattomia esiintymisiä televisiossa, radiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa, laivalla, teattereissa, ja erilaisissa muissa tilaisuuksissa.

  Laura on luova, puhelias ja ystävällinen tyyppi. Hän toivoo tanssikoulunsa antavan oppilailleen iloisen mielen ja energiaa kouluviikkoihin.

  "Menestys ja epäonnistuminen. Ajattelemme niitä toistensa vastakohtina, mutta eivät ne sitä todellisuudessa ole. Ne ovat seuralaisia -sankari ja hänen apulaisensa." -Laurence Shames
 • Juha

  Juha Pykäläinen

  Juha on Oulusta lähtöisin oleva Diplomitanssinopettaja(AMK). AMK tutkinnon lisäksi hän on suorittanut neljä kansainvälisen IDTA liiton tutkintoa. Hänen taustansa on kilpatanssissa, jota harrasti tanssien Suomen maajoukkueessa, menestyen niin Suomessa kuin maailmallakin. Myöhemmin laji vaihtui latinoshow ja showtanssiin. Juhalla on showtanssista SM-kulta ja MM-finaali -sijoitukset, sekä latinoshown Maailmanmestaruus. Juha esiintyy aktiivisesti teattereissa ja produktioissa. Hänet voi muistaa mm. Oulun kaupunginteatterin musikaaleista Housut Pois ja Viulunsoittaja katolla. Suomen Kansallisoopperan teoksista Lepakko ja Tango!-Buenos Airesista Seinäjoelle. Tulevana keväänä hänet on kiinnitetty Porin teatterin uuteen musikaaliin Tango D’amore, jossa lavalle nousee myös legendaarinen Eino Grön. Lisäksi Juha tanssii Stepup Dancers ja Scandinavian Dancers -ryhmissä. Televisiossa Juhan on voinut bongata Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Koreografina Juhan ryhmät ovat voittaneet Latinoshow kisoissa kolme perättäistä SM-kultaa. Juha myös tuomaroi tanssikilpailuja. Tuomaroituja kisoja on niin pieniä kuin isojakin, esimerkiksi vakioshowtanssin MM-kisat Ukrainassa 2007.  

  Opettajana Juha on iloinen ja kannustava. Tunneilla tehdään vaihtelevia tanssisarjoja, sekä harjoitellaan tanssijalle tärkeitä perusteknisiä taitoja. Ilon ja onnistumisen tunteet ovat tanssijalle tärkeitä, tätä kautta pystymme kehittymään, kukin omalla tasollamme.

  "Tanssi kuuluu kaikille!"
 • Lotta E.

  Lotta Enroth

  Lotta on iloinen ja pirteä tanssija Jokelasta. Hän aloitti tanssimisen pienenä baletilla ja on tähän mennessä kokeillut laajasti eri tanssilajeja kuten kilpa- ja showtanssia, hiphoppia, waackingia ja voguingia. Itselleen omimpina lajeina Lotta pitää waackingia, hiphoppia ja showta. Lotta on myös kilpaillut Street SM-kisoissa junioreiden ja aikuisten pienryhmissä. Tanssin lisäksi Lotta harrastaa aktiivisesti teatteria.

  Tanssimisessa ja esiintymisessä Lotalle on tärkeää tunne ja sen välittäminen katsojalle. Tunneilla tehdäänkin tanssimisen lisäksi myös paljon erilaisia ilmaisuharjoitteita. Opettajana Lotta haluaa pitää tuntien ilmapiirin mukavana ja avoimena jotta kaikki pääsevät nauttimaan tanssimisesta omalla tasollaan. 

 • Noora

  Noora Huikko

  Tanssi vei Nooran mukanaan jo pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut työskennellä usean vuoden ajan tanssin parissa. Monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Vuonna 2013 hän suoritti tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Noora opiskelee viimeistä vuotta sosionomiksi ja tulevana lukuvuonna hänella on tavoitteena kouluttautua liikuntapsykologian kursseilla. Nooraa kiinnostaa erityisesti tanssin mahdollisuus lapsen ja nuoren itsetunnon sekä yhteisöllisyyden edistäjänä. 

  Oppilaat kuvailevat Nooran olevan kannustava ja reilu, mutta kuitenkin tavoitteellinen opettaja. Noora on tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua!

 • Lotta J.

  Lotta Jolkkonen

  Lotta on harrastanut jo yli kymmenen vuoden ajan eri tanssilajeja, nykytanssista hip hoppiin. Showtanssi ja kisaryhmässä kilpaileminen ovat lisänneet Lotan päämäärätietoisuutta ja halua oppia uutta tanssin saralla. Aasialaiset vaikutteet ja K-pop ovat Lotan ehdoton intohimo. Hän tanssii myös vapaa-ajallaan aivan kaikkialla!

  Luonteeltaan Lotta on rauhallinen ja hän tulee toimeen ihan kaikkien kanssa. Partiossa hän on ollut useita vuosia ja edennyt johtaja-tasolle saakka. Lotta opiskelee parhaillaan Järvenpään lukion tanssilinjalla.

  Lotta haluaa että hänen tunneillaan kaikki viihtyvät ja uskaltavat heittäytyä mukaan. Hän kannustaa uusia tanssijoita löytämään juuri sen oman juttunsa. Tanssi on vaan niin kivaa!

 • Iina

  Iina Pellikka

  Iina on järvenpääläinen tanssija, jolla on useamman vuoden kokemus show-tanssista sekä waackingistä. Näiden lisäksi suosikkeja ovat K-pop tanssi ja freestyle.

  Iina on ollut Flowlla oppilaana vuodesta 2012 lähtien, mutta tanssiharrastus alkoi jo kolmevuotiaana. Iina tanssi Twist the Flow -pienryhmässä kolme vuotta ja osallistui ryhmän mukana kisoihin ympäri Suomea.

  Tärkeintä tanssitunneilla Iinan mielestä on nauttia tanssimisesta, oppimisen ja onnistumisen ilo, sekä tietenkin hauskan pitäminen!

 • Krista

  Krista Nyman

  Krista aloitti tanssimisen jo 5-vuotiaana testaillen eri tanssilajeja baletista hiphoppiin.  Nykyään hänelle mieluisimpia lajeja ovat show- ja jazztanssi.
  Esiintymiskokemusta Krista on saanut useiden näytösten ja kilpailuiden kautta.

  Opettajana Krista on iloinen ja kannustava, mutta myös sopivan vaativa. Hän haluaa, että jokainen tanssija kokee kehittymisen ohella onnistumisen iloja. Tärkeintä on, että jokainen nauttii tanssin ilosta.

 • Emmi

  Emmi Mikkilä

  Emmi on ottanut ensimmäiset tanssiaskeleensa 4-vuotiaana balettitunneilla. Balettia hän harrasti 11 vuotta kotikaupungissaan Oulussa, jonka jälkeen jazz, show, nykytanssi ja hip hop alkoivat myös kiinnostaa. Usean vuoden intensiivisen katutanssilajien harrastamisen jälkeen, etenkin hip hop vei hänen sydämensä. 19-vuotiaana Emmi pakkasikin laukkunsa ja suuntasi kohti Lontoota saadakseen syvemmän kosketuksen katukulttuuriin. Lontoossa Emmi treenasi, esiintyi ja battlasi neljä vuotta ja on nyt palannut Suomeen.

  Vaikka Emmille hip hop ja waacking ovat lähinnä sydäntä, on hän edelleen tanssin monitaituri.

 • Ria

  Ria Pietikäinen

  Ria Pietikäinen on Oulusta lähtöisin oleva tanssija, koreografi ja opettaja. Hän on työskennellyt tanssinopettajana vuodesta 2014 ja samalla ollut aktiivisena osana Suomen katutanssiskeneä organisoimalla erilaisia tanssitapahtumia (Oulun Katutanssit etc.) sekä kisaamalla aktiivisesti Suomessa ja Ruotsissa, joista kertynyt mm. SM-kulta ja useita battlevoittoja. Viimeiset kaksi vuotta hän on opiskellut Ruotsissa Åsa Folkhögskolanissa tanssijaksi lajeissa hip hop, house, popping, locking ja breaking.

  Opettajana hänelle on tärkeää että oppilaat saavat vahvan liikkeellisen ja kulttuurisen ymmärryksen lajista sekä löytävät oman tanssijuutensa. Hip hop on elämäntapa, joka on avoin kaikille. Rian tunneilla käydään läpi lajin perusteita, tutustutaan freestyle- ja battle-kulttuuriin sekä silloin tällöin tykitetään koreografiaa.

 • Pontus

  Pontus Linder

  Pontus on ruotsalainen tanssija, joka asuu nykyään Helsingissä. Hän on opiskellut University of Dance and Circus ja Åsa Folkhögskola -kouluissa. Pontus on voittanut monien muiden kisojen ohella ruotsinmestaruuden soolo- ja ryhmäkategorioissa, Eurodance-battlen sekä Battle of the Year Nordic -kilpailun Floorphilia-ryhmän kanssa. Hän on matkustanut ympäri maailmaa esiintymässä, tuomaroimassa, opettamassa ja battlaamassa.

  Uransa aikana Pontus on työskennellut muun muassa seuraavissa taidekokoonpanoissa: Room to Manoeuvre, Art of Spectra ja Cirkus Cirkör. Hän on toiminut koreografina ja esiintyjänä useissa yhteistyötuotannoissa, kuten Skal, Deal With Me ja En Cypher. Pontuksen tunneilla oppilaat saavat harjoitella monipuolisesti tekniikkaa, koreografioita, freestyle-improvisaatiota, musikaalisuutta ja luovaa työskentelyä.

  "Why walk when you can dance?"