Tanssikoulu Flow

 • Laura
  Laura
 • Juha
 • Lotta E.
 • Noora
 • Tobias
 • Lotta J.
 • Iina
 • Krista
 • Emmi
 • Laura
  Laura

  Laura Haikala

  Laura on Tanssikoulu Flow'n johtaja ja perustaja. Voit törmätä häneen erilaisten kurssien ja tapahtumien järjestäjänä, mutta viimeistään kauden päättävässä tanssinäytöksessä. Laura vastailee myös tanssikoulun puhelimeen ja sähköposteihin sekä vastaa pääosin tanssikoulun graafisen ilmeen toteutuksesta.

  Tanssikoulun ohella Laura on päätoiminen taideopiskelija, mutta keikkailee mm. juontajana erilaisissa tilaisuuksissa. Hän on tullut tutuksi MTV Juniorin ruutukasvona ja ollut mukana Tukikummien kolmivuotisessa Nuorten Hyväksi-kampanjassa hyväntekeväisyyslähettiläänä.

  Laura innostui tanssista ala-asteella esiinnyttyään koulun muotinäytöksessä ja matkusti harrastuksen perässä pian Helsinkiin päästen mukaan myös Stepupin listoille. Peruskoulun jälkeen hän suoritti Sibelius-lukion tanssilinjan ja tanssin lukiodiplomin. Taskusta löytyy AV-viestinnän ammattitutkinto, minkä lisäksi hän on opiskellut graafista suunnittelua Pekka Halosen akatemiassa, valmistunut Helsingin kristillisestä opistosta radiotoimittajaksi ja häärinyt mm. Voicen ja SpinFm:n taajuuksilla. Tanssi ja esiintyminen on iso osa Lauran elämää ja hänellä on takanaan lukemattomia esiintymisiä televisiossa, radiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa, laivalla, teattereissa, ja erilaisissa muissa tilaisuuksissa.

  Laura on luova, puhelias ja ystävällinen tyyppi. Hän toivoo tanssikoulunsa antavan oppilailleen iloisen mielen ja energiaa kouluviikkoihin.

  "Menestys ja epäonnistuminen. Ajattelemme niitä toistensa vastakohtina, mutta eivät ne sitä todellisuudessa ole. Ne ovat seuralaisia -sankari ja hänen apulaisensa." -Laurence Shames
 • Juha

  Juha Pykäläinen

  Juha on Oulusta lähtöisin oleva Diplomitanssinopettaja(AMK). AMK tutkinnon lisäksi hän on suorittanut neljä kansainvälisen IDTA liiton tutkintoa. Hänen taustansa on kilpatanssissa, jota harrasti tanssien Suomen maajoukkueessa, menestyen niin Suomessa kuin maailmallakin. Myöhemmin laji vaihtui latinoshow ja showtanssiin. Juhalla on showtanssista SM-kulta ja MM-finaali -sijoitukset, sekä latinoshown Maailmanmestaruus. Juha esiintyy aktiivisesti teattereissa ja produktioissa. Hänet voi muistaa mm. Oulun kaupunginteatterin musikaaleista Housut Pois ja Viulunsoittaja katolla. Suomen Kansallisoopperan teoksista Lepakko ja Tango!-Buenos Airesista Seinäjoelle. Tulevana keväänä hänet on kiinnitetty Porin teatterin uuteen musikaaliin Tango D’amore, jossa lavalle nousee myös legendaarinen Eino Grön. Lisäksi Juha tanssii Stepup Dancers ja Scandinavian Dancers -ryhmissä. Televisiossa Juhan on voinut bongata Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Koreografina Juhan ryhmät ovat voittaneet Latinoshow kisoissa kolme perättäistä SM-kultaa. Juha myös tuomaroi tanssikilpailuja. Tuomaroituja kisoja on niin pieniä kuin isojakin, esimerkiksi vakioshowtanssin MM-kisat Ukrainassa 2007.  

  Opettajana Juha on iloinen ja kannustava. Tunneilla tehdään vaihtelevia tanssisarjoja, sekä harjoitellaan tanssijalle tärkeitä perusteknisiä taitoja. Ilon ja onnistumisen tunteet ovat tanssijalle tärkeitä, tätä kautta pystymme kehittymään, kukin omalla tasollamme.

  "Tanssi kuuluu kaikille!"
 • Lotta E.

  Lotta Enroth

  Lotta on iloinen ja pirteä tanssija Jokelasta. Hän aloitti tanssimisen pienenä baletilla ja on tähän mennessä kokeillut laajasti eri tanssilajeja kuten kilpa- ja showtanssia, hiphoppia, waackingia ja voguingia. Itselleen omimpina lajeina Lotta pitää waackingia, hiphoppia ja showta. Lotta on myös kilpaillut Street SM-kisoissa junioreiden ja aikuisten pienryhmissä. Tanssin lisäksi Lotta harrastaa aktiivisesti teatteria.

  Tanssimisessa ja esiintymisessä Lotalle on tärkeää tunne ja sen välittäminen katsojalle. Tunneilla tehdäänkin tanssimisen lisäksi myös paljon erilaisia ilmaisuharjoitteita. Opettajana Lotta haluaa pitää tuntien ilmapiirin mukavana ja avoimena jotta kaikki pääsevät nauttimaan tanssimisesta omalla tasollaan. 

 • Noora

  Noora Huikko

  Tanssi vei Nooran mukanaan jo pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut työskennellä usean vuoden ajan tanssin parissa. Monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Vuonna 2013 hän suoritti tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Noora opiskelee viimeistä vuotta sosionomiksi ja tulevana lukuvuonna hänella on tavoitteena kouluttautua liikuntapsykologian kursseilla. Nooraa kiinnostaa erityisesti tanssin mahdollisuus lapsen ja nuoren itsetunnon sekä yhteisöllisyyden edistäjänä. 

  Oppilaat kuvailevat Nooran olevan kannustava ja reilu, mutta kuitenkin tavoitteellinen opettaja. Noora on tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua!

 • Tobias

  Tobias Karlenius

  Tobias on Helsingistä tuleva, positiivisen asenteen omaava tanssija. Tobiaksen laji on breakdance, jota hän on harrastanut jo yli 10 vuotta. Tobias on tässä ajassa ehtinyt kilpailla runsaasti Suomessa, mutta päässyt myös matkustamaan ulkomaille isoihin breikkitapahtumiin kisaamaan ja keräämään inspiraatiota. Yksi Tobiaksen breikkiuran kohokohdista oli SM-kullan voittaminen alle 18-vuotiaiden soolosarjassa syksyllä 2017.

  Tobiaksen mielestä parhainta breikkaamisessa on luovuus ja oman tyylin kehittely, freestyle (tanssiminen ilman koreografiaa) ja breakdance-battlet. Tavoitteena Tobiaksen tunneilla on se, että oppilaat saavat perusteiden harjoittelemisen lisäksi ajatella itse ja keksiä omia variaatioita jo opituista liikkeistä ja sen kautta kehittää omaa tanssityyliä. Tämän lisäksi Tobias haluaa on jakaa oppilaille omia oivalluksiaan tanssista ja ennen kaikkea, että tunneilla on hauskaa.

 • Lotta J.

  Lotta Jolkkonen

  Lotta on harrastanut jo kymmenen vuoden ajan eri tanssilajeja, nykytanssista hip hoppiin. Showtanssi ja kisaryhmässä kilpaileminen ovat lisänneet Lotan päämäärätietoisuutta ja halua oppia uutta tanssin saralla. Aasialaiset vaikutteet ja K-pop ovat Lotan ehdoton intohimo. Hän tanssii myös vapaa-ajallaan aivan kaikkialla!

  Luonteeltaan Lotta on rauhallinen ja hän tulee toimeen ihan kaikkien kanssa. Partiossa hän on ollut useita vuosia ja edennyt johtaja-tasolle saakka. Syksyllä 2019 Lotta aloittaa opinnot Järvenpään lukion tanssilinjalla.

  Lotta haluaa että hänen tunneillaan kaikki viihtyvät ja uskaltavat heittäytyä mukaan. Hän kannustaa uusia tanssijoita löytämään juuri sen oman juttunsa. Tanssi on vaan niin kivaa!

 • Iina

  Iina Pellikka

  Iina on järvenpääläinen tanssija, jolla on useamman vuoden kokemus show-tanssista sekä waackingistä. Näiden lisäksi suosikkeja ovat K-pop tanssi ja freestyle.

  Iina on ollut Flowlla oppilaana vuodesta 2012 lähtien, mutta tanssiharrastus alkoi jo kolmevuotiaana. Iina tanssi Twist the Flow -pienryhmässä kolme vuotta ja osallistui ryhmän mukana kisoihin ympäri Suomea.

  Tärkeintä tanssitunneilla Iinan mielestä on nauttia tanssimisesta, oppimisen ja onnistumisen ilo, sekä tietenkin hauskan pitäminen!

 • Krista

  Krista Nyman

  Krista aloitti tanssimisen jo 5-vuotiaana testaillen eri tanssilajeja baletista hiphoppiin.  Nykyään hänelle mieluisimpia lajeja ovat show- ja jazztanssi.
  Esiintymiskokemusta Krista on saanut useiden näytösten ja kilpailuiden kautta.

  Opettajana Krista on iloinen ja kannustava, mutta myös sopivan vaativa. Hän haluaa, että jokainen tanssija kokee kehittymisen ohella onnistumisen iloja. Tärkeintä on, että jokainen nauttii tanssin ilosta.

 • Emmi

  Emmi Mikkilä

  Emmi on ottanut ensimmäiset tanssiaskeleensa 4-vuotiaana balettitunneilla. Balettia hän harrasti 11 vuotta kotikaupungissaan Oulussa, jonka jälkeen jazz, show, nykytanssi ja hip hop alkoivat myös kiinnostaa. Usean vuoden intensiivisen katutanssilajien harrastamisen jälkeen, etenkin hip hop vei hänen sydämensä. 19-vuotiaana Emmi pakkasikin laukkunsa ja suuntasi kohti Lontoota saadakseen syvemmän kosketuksen katukulttuuriin. Lontoossa Emmi treenasi, esiintyi ja battlasi neljä vuotta ja on nyt palannut Suomeen.

  Vaikka Emmille hip hop ja waacking ovat lähinnä sydäntä, on hän edelleen tanssin monitaituri.