Tanssikoulu Flow

 • Laura
  Laura
 • Juha
 • Pontus
 • Iida
 • Roosa
 • Lotta J.
 • Iina Pe.
 • Iina Pi.
 • Veera
 • Laura
  Laura

  Laura Haikala

  Laura on Tanssikoulu Flow'n johtaja ja perustaja. Voit törmätä häneen erilaisten kurssien ja tapahtumien järjestäjänä, mutta viimeistään kauden päättävässä tanssinäytöksessä. Laura vastailee myös tanssikoulun puhelimeen ja sähköposteihin sekä vastaa pääosin tanssikoulun graafisen ilmeen toteutuksesta.

  Tanssikoulun ohella Laura suorittaa Taiteen maisterin tutkintoa ja keikkailee mm. radiotoimittajana sekä juontajana kauppakeskuksissa ja urheilutapahtumissa. Hän on tullut tutuksi MTV Juniorin ruutukasvona ja ollut mukana Tukikummien kolmivuotisessa Nuorten Hyväksi-kampanjassa hyväntekeväisyyslähettiläänä.

  Laura innostui tanssista ala-asteella esiinnyttyään koulun muotinäytöksessä ja matkusti harrastuksen perässä pian Helsinkiin päästen mukaan myös Stepupin listoille. Peruskoulun jälkeen hän suoritti Sibelius-lukion tanssilinjan ja tanssin lukiodiplomin. Taskusta löytyy AV-viestinnän ammattitutkinto, minkä lisäksi hän on opiskellut graafista suunnittelua Pekka Halosen akatemiassa ja valmistunut Helsingin kristillisestä opistosta radiotoimittajaksi. Tanssi ja esiintyminen ovat iso osa Lauran elämää ja hänellä on takanaan lukemattomia esiintymisiä televisiossa, radiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa, laivalla, teattereissa, ja erilaisissa muissa tilaisuuksissa.

  Laura on luova, puhelias ja ystävällinen tyyppi. Hän toivoo tanssikoulunsa antavan oppilailleen iloisen mielen ja energiaa kouluviikkoihin.

  "Menestys ja epäonnistuminen. Ajattelemme niitä toistensa vastakohtina, mutta eivät ne sitä todellisuudessa ole. Ne ovat seuralaisia -sankari ja hänen apulaisensa." -Laurence Shames
 • Juha

  Juha Pykäläinen

  Juha on Oulusta lähtöisin oleva Diplomitanssinopettaja(AMK). AMK tutkinnon lisäksi hän on suorittanut neljä kansainvälisen IDTA liiton tutkintoa. Hänen taustansa on kilpatanssissa, jota harrasti tanssien Suomen maajoukkueessa, menestyen niin Suomessa kuin maailmallakin. Myöhemmin laji vaihtui latinoshow ja showtanssiin. Juhalla on showtanssista SM-kulta ja MM-finaali -sijoitukset, sekä latinoshown Maailmanmestaruus. Juha esiintyy aktiivisesti teattereissa ja produktioissa. Hänet voi muistaa mm. Oulun kaupunginteatterin musikaaleista Housut Pois ja Viulunsoittaja katolla. Suomen Kansallisoopperan teoksista Lepakko ja Tango!-Buenos Airesista Seinäjoelle. Tulevana keväänä hänet on kiinnitetty Porin teatterin uuteen musikaaliin Tango D’amore, jossa lavalle nousee myös legendaarinen Eino Grön. Lisäksi Juha tanssii Stepup Dancers ja Scandinavian Dancers -ryhmissä. Televisiossa Juhan on voinut bongata Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Koreografina Juhan ryhmät ovat voittaneet Latinoshow kisoissa kolme perättäistä SM-kultaa. Juha myös tuomaroi tanssikilpailuja. Tuomaroituja kisoja on niin pieniä kuin isojakin, esimerkiksi vakioshowtanssin MM-kisat Ukrainassa 2007.  

  Opettajana Juha on iloinen ja kannustava. Tunneilla tehdään vaihtelevia tanssisarjoja, sekä harjoitellaan tanssijalle tärkeitä perusteknisiä taitoja. Ilon ja onnistumisen tunteet ovat tanssijalle tärkeitä, tätä kautta pystymme kehittymään, kukin omalla tasollamme.

  "Tanssi kuuluu kaikille!"
 • Pontus

  Pontus Linder

  Pontus on ruotsalainen tanssija, joka asuu nykyään Helsingissä. Hän on opiskellut University of Dance and Circus ja Åsa Folkhögskola -kouluissa. Pontus on voittanut monien muiden kisojen ohella ruotsinmestaruuden soolo- ja ryhmäkategorioissa, Eurodance-battlen sekä Battle of the Year Nordic -kilpailun Floorphilia-ryhmän kanssa. Hän on matkustanut ympäri maailmaa esiintymässä, tuomaroimassa, opettamassa ja battlaamassa.

  Uransa aikana Pontus on työskennellut muun muassa seuraavissa taidekokoonpanoissa: Room to Manoeuvre, Art of Spectra ja Cirkus Cirkör. Hän on toiminut koreografina ja esiintyjänä useissa yhteistyötuotannoissa, kuten Skal, Deal With Me ja En Cypher. Pontuksen tunneilla oppilaat saavat harjoitella monipuolisesti tekniikkaa, koreografioita, freestyle-improvisaatiota, musikaalisuutta ja luovaa työskentelyä.

  "Why walk when you can dance?"
 • Iida

  Iida Lehkonen

  Iida aloitti tanssin 3-vuotiaana ja hänen päälajeina ovat performing arts -lajit, etenkin show- ja nykytanssi, mutta kokemusta on myös street-lajeista. Iida on ollut mukana Tanssikeskus Elementin erikoiskoulutusryhmässä, sekä Tanssikoulu 1stepin koulutusryhmässä, että Tampereen Primeakatemiassa. Iida on kokenut monet kilpailulavat niin Suomessa kuin ulkomailla, joista mukaan on lähtenyt useita mitaleita ja kunniamainintoja. Hän on kilpaillut niin pienryhmissä kuin soolona ja duona. Nykyisin Iida keskittyy  kilpailemisen lisäksi myös opettamiseen.

  Iida on opettajana energinen, iloinen ja kannustava, mutta myös sopivan vaativa. Hän haluaa, että jokainen tanssioppilas voi olla oma itsensä ja nauttia tanssitunnista. Iida haluaa, että tunnilla vallitsee motivoiva, rento ja positiivinen ilmapiiri, jotta jokainen voisi lähteä kotiin hymyssä suin.

 • Roosa

  Roosa Uusitalo

  Roosa on valmistunut tanssinopettajaksi Tukholman Dans och cirkushögskolanista vuonna 2019 päälajinaan jazztanssi. Hän on opettanut tanssia Tukholmassa sekä ollut mukana pienissä tanssiprojekteissa Ruotsissa.

  Ennen tanssin ammattiopintoja Roosa on käynyt Vaskivuoren tanssilukion Vantaalla sekä Nurmijärven tanssiopiston nykytanssin erityiskoulutuksen. Roosalla on monipuolinen tanssitausta joka koostuu tanssilajeista jazz, nykytanssi, baletti, street ja kontakti-improvisaatio. Tanssin lisäksi hän on harrastanut musiikkiteatteria ja laulamista ja ollut mukana monissa musiikkiteatteri- ja lauluesityksissä.

  Roosan tunneilla nautitaan yhdessä tanssimisesta sekä keskitytään muun muassa koordinaation, musikaalisuuden ja ilmaisun vahvistamiseen.

 • Lotta J.

  Lotta Jolkkonen

  Lotta on harrastanut jo yli kymmenen vuoden ajan eri tanssilajeja, nykytanssista hip hoppiin. Showtanssi ja kisaryhmässä kilpaileminen ovat lisänneet Lotan päämäärätietoisuutta ja halua oppia uutta tanssin saralla. Aasialaiset vaikutteet ja K-pop ovat Lotan ehdoton intohimo. Hän tanssii myös vapaa-ajallaan aivan kaikkialla!

  Luonteeltaan Lotta on rauhallinen ja hän tulee toimeen ihan kaikkien kanssa. Partiossa hän on ollut useita vuosia ja edennyt johtaja-tasolle saakka. Lotta opiskelee parhaillaan Järvenpään lukion tanssilinjalla.

  Lotta haluaa että hänen tunneillaan kaikki viihtyvät ja uskaltavat heittäytyä mukaan. Hän kannustaa uusia tanssijoita löytämään juuri sen oman juttunsa. Tanssi on vaan niin kivaa!

 • Iina Pe.

  Iina Pellikka

  Iina on järvenpääläinen tanssija, jolla on useamman vuoden kokemus show-tanssista sekä waackingistä. Näiden lisäksi suosikkeja ovat K-pop tanssi ja freestyle.

  Iina on ollut Flowlla oppilaana vuodesta 2012 lähtien, mutta tanssiharrastus alkoi jo kolmevuotiaana. Iina tanssi Twist the Flow -pienryhmässä kolme vuotta ja osallistui ryhmän mukana kisoihin ympäri Suomea.

  Tärkeintä tanssitunneilla Iinan mielestä on nauttia tanssimisesta, oppimisen ja onnistumisen ilo, sekä tietenkin hauskan pitäminen!

 • Iina Pi.

  Iina Piskonen

  Iina on Kuopiosta lähtöisin oleva tanssinopettaja, jonka elämään tanssi tuli hänen ollessaan vasta 5 -vuotias. Kuopion musiikkilukion tanssilinjalta valmistunut Iina on ehtinyt työskentelemään tanssin parissa niin tanssijana kuin tanssinopettajanakin muunmuuassa Italiassa, Rovaniemellä, Helsingissä, Tampereella sekä Oulussa, josta hän valmistui viime vuonna Show tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. 

  Iina on kokeillut pitkän tanssimatkansa varrella monipuolisesti eri lajeja, kuten streettia, jazzia, akrobatiaa, housea, show- sekä nykytanssia. Monipuolisuus ja määrätietoisuus ovat vieneet Iinan isoille esiintymislavoille jopa Brasiliaan saakka sekä kisalavoille ympäri Suomea. 

  Energisen positiivinen sekä huumorilla höystetty Iina antaa itsestään oppilailleen aina kaiken ja kannustaa heitä heittäytymään tunneillaan. Tärkeintä Iinalle onkin oppilaiden kehittyminen omaa polkua pitkin, ilon ja onnistumisien kautta!

 • Veera

  Veera Malmivaara

  Veeran esiintyjän ura alkoi varhain lapsinäyttelijänä, ja myöhemmin mukaan tuli tanssi. Muutettuaan taiteilijavanhempien mukana Berliiniin, Saksaan, otti Veera vahvan otteen tanssin ja teatterin tekemiseen käymällä erilaisilla kansainvälisillä kursseilla. Veera asui Berliinissä 5 vuotta. Hän opetti tanssia, oli tanssijana teatterissa ja opiskeli  Die Etage -teatterikoulun tanssitaiteen laitoksella. "Opiskeluaikanani tanssiharrastus alkoi lähestyä ammattitanssijan uraa. Valmistuin vuonna 2010 näyttämötanssijaksi. Kouluni oli hyvin poikkitaiteellinen, joten se antoi paljon mahdollisuuksia myös näyttelemiseen ja ylipäätään teatterin tekemiseen." Veera kertoo.

  Taiteen luominen tanssimalla merkitsee Veeralle irtautumista arjen rutiineista ja elinikäistä matkaa vapaan tunteen parissa: ”Tanssi ja näytteleminen kuljettaa mukanani kaiken sen, mitä olen kokenut ja nähnyt.” Tanssi tekee Veeran onnelliseksi, koska se on kaikille yhteinen kieli: "Ei ole väliä mistä olet kotoisin, voit aina jakaa tunteita ja iloa tanssin kautta. Tanssi yhdistää meitä. Tanssilla saat vapauden tunteen ja musiikki tekee siitä vielä voimakkaamman kokemuksen. Tanssi lisää positiivista ajattelua, joten se on myös terveydellemme parasta."

  Tärkeiden Berliinissä vietettyjen vuosien aikana Veera tutustui moniin eri kulttuureihin. ”Niiden vaikutuksesta yhdistelen taiteessani klassista ja urbaania tyyliä”, kertoo Veera ja jatkaa: ”Aikaisemmin harrastamani telinevoimistelu ja musiikki näkyvät myös tyylissäni ilmaista itseäni. Jatkoin esiintymällä entisen ryhmäni Urban Movements Crew:n kanssa ja ohjaaja Constanza Macrasin ryhmän kanssa ympäri Eurooppaa.”  Vuosina 2015-2016 Veera opiskeli Ruotsissa Åsa Volkhögskola nimisisessä kansainvälisessä tanssikoulussa. Veera suoritti Åsassa 5-style Street styles tutkinnon. 

  Veeralla onkin kertynyt paljon erilaisia näyttöjä tanssin saralla: hän on vuoden 2015 hip hopin naisten soolotanssin Suomen mestari, Ladies of hip hop festivaalin voittaja House kategoriassa New Yorkissa. Lisäksi Veera on ottanut osaa lukuisiin battleihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä mm. esiintynyt lukuisilla musiikkivideoilla kuten Anna Abreun, Särren, Uniikin, Aksimin ja Pongon videoilla. Sen lisäksi hän on esiintynyt Benjamin Peltosen taustatanssijana. Viime vuosina Veera on asunut Lissabonissa, missä hän syvensi tanssitaitojaan Jazzy Dance Studios nimisessä tanssikoulussa. Lisäksi Veera asui myös puoli vuotta Dominikaanisessa tasavallassa , jossa työskenteli tanssijana Viva Wyndham teatterissa.