Tanssikoulu Flow

Sopivan ryhmän valinta

Nyt on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus tanssin maailmassa! Tuntivalikoimastamme löydät paljon erilaisia ryhmiä showtanssista hip hoppiin. Mistä tiedät, mikä tasoryhmä ja tanssilaji itselle sopii? Ohessa hieman lisätietoja ryhmistä ja oikeanlaisen ryhmän valinnasta.

Jos et ole varma itsellesi sopivasta tanssilajista, kokeile löydätkö etsimääsi lajikuvauksesta. Sieltä löydät myös esimerkkivideoita, jotka havainnollistavat opetettavaa tanssia lisää.

Waacking, Breakdance, House, Voguing, Tutting, Swing Soolo, Locking ja Funk Jazz
Näiden tanssituntien kohdalla tulisi noudattaa lukujärjestyksen ohjeistusta lajien harrastaneisuudesta. Jos et ole ollut näiden tanssilajien opetuksessa aikaisemmin, aloita alkeista. Näin opit tärkeimmät perustekniikat alusta alkaen.

Showtanssi, Hip Hop, Satutanssi, Discotanssi, Showjazz, Dance Mix, Lasten tanssi ja Nykytanssi
Lukujärjestyksessä on yleensä mainittu ryhmän taso ja ikäsuositus. Nämä molemmat ovat suuntaa-antavia, eikä kyseisten tanssilajien tunneilla aina tarvita aikaisempaa tanssitaustaa. Sopiva tunti löytyy parhaiten kokeilemalla ja keskustelemalla tuntiopettajan kanssa. Myös tanssikoululta voi tiedustella lisää eri tuntien soveltuvuudesta, ohjaamme mielellämme ryhmien valinnassa.

Tanssiryhmien ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon mahdollisesti vapautuvia paikkoja varten.