Tanssikoulu Flow

Sopivan ryhmän valinta

Nyt on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus tanssin maailmassa! Tuntivalikoimastamme löydät paljon erilaisia ryhmiä showtanssista hip hoppiin. Mistä tiedät, mikä tasoryhmä ja tanssilaji itselle sopii? Ohessa hieman lisätietoja itsellesi oikean tanssiryhmän valinnasta. Eri ryhmien kokeileminen ilmaiseksi on myös mahdollista, maksuehtojemme puitteissa. Tanssitunneille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Ryhmien ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon mahdollisesti vapautuvia paikkoja varten.

Jos et ole varma itsellesi sopivasta tanssilajista, kokeile löydätkö etsimääsi lajikuvauksesta. Sieltä löydät myös esimerkkivideoita, jotka havainnollistavat opetettavaa tanssia lisää.

Waacking, Breakdance, Hip Hop Old school vibe, Voguing
Näiden tanssituntien kohdalla tulisi noudattaa lukujärjestyksen ohjeistusta lajien harrastaneisuudesta. Jos et ole ollut näiden tanssilajien opetuksessa aikaisemmin, aloita alkeista. Näin opit tärkeimmät perustekniikat alusta alkaen. Avoimen tason ryhmät sopivat lähtökohtaisesti kaikille lajista kiinnostuneille.

Showtanssi, Hip Hop, Dance Mix, Lastentanssi ja Nykytanssi
Lukujärjestyksessä on yleensä mainittu näiden ryhmien taso ja/tai ikäsuositus. Ikäsuositukset ovat suuntaa-antavia ja ohjaavat tanssioppilaat usein oikeaan ryhmään. Alkeet-taso sopii kaikille tulijoille. Keskitason tunneilla olisi toivottavaa olla jonkinlaista tanssitaustaa, mutta yksilöllisyys ja iän tuomat valmiudet on toki otettava huomioon. Edistyneet-tunneilla edellytetään jo ko. lajin ja sen tekniikan aiempaa osaamista. Sopiva tunti löytyy parhaiten kokeilemalla ja keskustelemalla tuntiopettajan kanssa. Myös tanssikoululta voi tiedustella lisää eri tuntien soveltuvuudesta, ohjaamme mielellämme ryhmien valinnassa.

Tanssitekniikka
Erityisen hyvä tunti tukemaan jo opittuja taitoja showtanssissa ja nykytanssissa. Tunti ei valitettavasti sovi aloittelijoille tai ensikertalaisille.

Kisaryhmät
Näihin ryhmiin etsitään tanssijoita vuosittain. Aiempi tanssin harrastaneisuus välttämätöntä. Tutustu koetanssi-sivujen kautta, miten sopisit mukaan.