Tanssikoulu Flow

Säännöt

Ilmoittautuminen:

Kaikkien oppilaiden tulee ilmoittautua uuden kauden alkaessa tunneille. Tanssitunneille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen palvelun kautta. Myös peruutukset ja ryhmien vaihdot tulee tehdä sitä kautta, jotta oppilasrekisteri pysyisi ajan tasalla. Suoraan tuntiopettajalle tehdyt peruutukset eivät kelpaa. Toivomme, että vältätte sosiaalisen median käyttöä tanssitunteihin liittyvässä asioinnissa.

Peruutukset:

Jos haluat peruuttaa oppilaspaikkasi, tulee se tehdä viimeistään kahden viikon kuluessa ensimmäisestä tanssitunnista, jolla oppilas on käynyt.

Emme korvaa oppilaiden muista kuin sairastapauksista johtuvia poissaoloja. Sairastapauksissa korvaus maksetaan lääkärintodistusta vastaan.

Opettajan ollessa kipeänä, pyrimme järjestämään paikalle sopivan sijaisen tai siirtämään tunnin ajankohdan pidettäväksi myöhemmin kauden aikana.

Lisää tietoa peruutuksista ym. löydät maksuehdoista.

Tanssitunneilla:

Tanssitunneille tulee varustautua joustavilla ja liikuntaan sopivilla vaatteilla. Isoja koruja tulee välttää, sillä ne saattavat olla tiellä ja aiheuttaa vaaratilanteita. Jos käytät sisälenkkareita, huolehdithan että niiden pohjat ovat vaaleat eikä niissä ole hiekkaa. Näin pidämme tanssisalien lattiat kunnossa.

Juomapullosta on hyötyä jokaiselle ja vesi on parasta juotavaa treeneissä. Emme suosittele limujen juontia tunnilla. Purkkaa tai muitakaan herkkuja ei saa syödä tuntien aikana. Eväät ja muut välipalat olisi hyvä nauttia n. 30 min ennen treenejä.

Kavereiden tuominen mukaan tunneille ei ole sallittua, elleivät he ole kokeilemassa ensimmäistä tuntiaan aloittaakseen uuden harrastuksen. Tällöin mukaan tulisi ilmoittautua sähköisen järjestelmän kautta. Ilmoittautumisajan ollessa suljettu, ottakaa hyvissä ajoin yhteyttä suoraan tanssikouluun. Vanhemmat voivat odotella tunnin aikana salin ulkopuolella, jotta ryhmällä säilyisi työrauha. Opettajalla on oikeus poistaa huonosti käyttäytyvä oppilas tunnilta.

Jos tanssioppilaalla on tanssitunteihin vaikuttavia sairauksia tai muita tanssimiseen liittyviä haasteita, toivomme huoltajaa ilmoittamaan tästä tanssikoululle sähköisen järjestelmän kautta (omat tiedot). Voimme näin paremmin huomioida oppilaiden erityistarpeet.

Eläinten tuominen tanssisaliin tai odotustiloihin on kielletty.

Tanssikoulu ei ole vakuuttanut oppilaitansa tapaturmien varalta, joten pidäthän henkilökohtaiset vakuutuksesi ajan tasalla! Ota arvokkaat tavarat pukuhuoneesta mukaasi tanssisaliin. Myös tanssinäytöksissä on kadonnut omaisuutta, pidä siis huolta omista tavaroistasi! Tanssikoulu ei vastaa tanssituntien tai näytösten aikana hukkuneesta omaisuudesta.

Huomioithan, että ohjaajamme ovat vastuussa oppilaistaan vain tanssitunnin aikana. Vanhemmat huolehtivat viime kädessä lapsen siirtymisestä tanssisaliin ja tunnin päättyessä salin ovelta kotiin.

Valokuvat ja videot
Tanssitunneilla otettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää tanssikoulun markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa ja jakaa muulle ryhmälle tanssiharjoituksien tueksi. Valitsemme kaiken kuvamateriaalin hyvällä maulla. Voit muokata kuvauslupaa sähköisen palvelun kautta kohdasta "omat tiedot".

Huom! Osallistumalla tanssinäytöksiin, annat automaattisesti luvan siellä otettuihin valokuviin ja videoihin.

Tanssinäytökset:

Järjestämme kauden lopussa näytöksen, jossa kaikki oppilaat saavat esiintyä ja näyttää tunneilla oppimiaan taitoja. Kenraaliharjoitukset pidetään näytöspäivänä, aikataulut julkaistaan myöhemmin. Lipunmyynnistä, käyttäytymissäännöistä ja esiintymisvaatteista jaetaan myös tietoa tuonnempana. Tarkkaile Ajankohtaista-palstaa ja sähköpostiasi.

Huomautamme, että kaikki alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret ovat viime kädessä vanhempiensa vastuulla näytöksen aikana ja heidän huoltajansa vastaavat mahdollisista lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat varastetusta tai rikkoutuneesta omaisuudesta ja järjestyshäiriöstä. Huolehtikaa, että keskustelette jo kotona oikeista käytöstavoista ja alueesta, jossa lapsen liikkuminen on sallittua näytöksen aikana. Lavan takahuoneessa on tanssikoulun aikuisia työntekijöitä, jotka valvovat tiloja ja auttavat mielellään ongelmatilanteissa.

Hyvät tavat:

Toivomme oppilaidemme noudattavan hyviä tapoja, sekä kohtelevan muita tanssinharrastajia ystävällisesti ja reilusti. Palkitsemme vuosittain Reilu Kaveri-palkinnolla muutamia oppilaita, jotka ottavat muut huomioon. Pidetään kaikki yhdessä hyvää Flow-henkeä yllä!