Tanssikoulu Flow

Maksuehdot

Hinnat on määritelty tunnin keston ja kauden pituuden mukaan. Kevätkausi on yleensä syyskautta pidempi. Tanssikoulu Flow ei saa valtiolta tukea tai verohelpotuksia, eikä kaupungeilta vuosiavustusta tai saa kaupungilta käyttöönsä ilmaisia tanssisaleja. Kausimaksuihin sisältyy alv. 10 %. Tanssikoulussamme ei ole käytössä kertamaksuja eikä sisaralennuksia.

Tarjous keväälle 2018
Maksaessasi ilmoittautumistasi vastaavan kausimaksun kokonaisuudessaan ennakkoon 31.12.2017 mennessä, saat omatoimisesti vähentää loppusummasta alennuksena 20 eur/ryhmä. Lasku lähetetään normaalilla kausihinnalla ja eräpäivällä, jotka jäävät voimaan mikäli tätä nopean maksajan etua ei käytetä. Alennus ei koske kisaryhmiä eikä "Tanssi niin paljon kuin jaksat" -alennusta, jonka vuoksi näiden kahden maksuilla ei ole kiire. Alennus ei ole voimassa niissä ryhmissä, joihin ilmoittautuminen tai maksu tapahtuu 31.12.2017 jälkeen. Pelkkä ilmoittautuminen 31.12.2017 mennessä ei siis riitä. Poikkeuksena tilanne, jossa oppilas vaihtaa ryhmää, mikä pitää jo hyödynnetyn tarjouksen voimassa. Vaihdettaessa halvempaan ryhmään, ylimääräinen summa palautetaan, mutta kalliimpaan vaihdettaessa oppilaan tulee suorittaa summan erotus lisämaksuna.

Suoritettu kausimaksu palautetaan oppilaan ilmoittamalle tilille, mikäli ko. tanssipaikka perutaan viikon sisällä ensimmäisestä tanssitunnista. Kahden viikon sisällä perutusta paikasta palautetaan kausimaksu, josta vähennetään 15 eur kertamaksu. Tämä myös siinä tapauksessa, että oppilas ei ole käynyt tunneilla ensimmäisen kerran jälkeen. Kolmannesta viikosta lähtien noudatetaan normaaleja sääntöjä kausimaksuun sitoutumisessa. Muista tehdä peruutus sähköisen järjestelmän kautta, jotta se tulee voimaan.

Alaikäisen oppilaan huoltajan rekisteröinti sähköisessä järjestelmässä
Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan tulee rekisteröityä pääkäyttäjäksi/ylikäyttäjäksi ja lisätä alaikäinen huollettava profiilinsa alikäyttäjäksi rekisteröitymisen jälkeen. Jokaiselle huollettavalle on tehtävä oma alikäyttäjäprofiilinsa. Tanssikoulu voi pyytää rekisteröinnin ja tietojen korjaamista, mikäli tästä poiketaan. Otathan yhteyttä tanssikouluun, mikäli tarvitse ohjausta järjestelmän käytössä.

Tutustuminen ja tanssipaikan peruuttaminen
Kaikki ilmoittautumiset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Ensimmäinen ns. tutustumistunti on ilmainen, jos tanssipaikan peruuttaa viikon sisällä kokeilukerrasta, ennen seuraavaa tuntia. Näin mahdollisilla varasijoilla olevat saavat mahdollisuuden päästä ko. ryhmään ja pysymme ajan tasalla oppilaiden aktiivisuudesta. Ilmoittamatta jättäminen on erityisen haitallista myös tanssikoulun toiminnalle. Peruutus tulee tehdä aina sähköisen järjestelmämme kautta.

Tanssitunneilla käymisen päättyessä, tulee paikka perua sähköisen palvelun kautta viimeistään kahden viikon kuluessa ensimmäisestä tanssikerrasta, ennen kolmatta tanssituntia. Tällöin laskutamme toisesta viikosta 15 eur/ryhmä. Tämä myös siinä tapauksessa, että oppilas ei ole käynyt tunneilla ensimmäisen kerran jälkeen. Peruuttamattomista paikoista veloitamme normaalin kausimaksun hinnan. Emme hyvitä kausimaksuja oppilaan keskeytettyä kurssilla käymisen kesken kauden (sairastapauksissa ks. seuraava kohta). Suoraan tuntiopettajalle tehdyt peruutukset eivät kelpaa, eikä pelkkä tanssitunneilta pois jättäytyminen. Kolmannesta kerrasta lähtien ryhmään ilmoittautuja sitoutuu maksamaan koko kausimaksun hinnan.

Lääkärintodistus
Sairaus- ja loukkaantumistapauksissa voimme hyvittää oppilaalle menetetyistä tanssitunneista summan, joka lasketaan kauden keston ja maksetun kausimaksun mukaan. Esimerkiksi 150 eur kausimaksusta ja 15 treenikertaa kestävästä kaudesta hyvitämme 10 eur / väliin jäänyt kerta. Toimita lääkärintodistus tai sen jäljennös tanssikoululle viimeistään kolmen kuukauden kuluttua sen päiväyksestä. Emme hyväksy tämän jälkeen saapuneita lääkärintodistuksia.

Laskutus
Lähetämme kausimaksut huoltajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään sähköisen palvelun kautta heti ilmoittautumisen jälkeen. Oppilaan tai huoltajan velvollisuus on tarkistaa, ettei lasku joudu vahingossa roskapostin joukkoon.

Tanssilaskun maksuaika on tavallisesti kaksi viikkoa. Kausimaksun voi maksaa myös 2-3 osassa, sovi tällöin asiasta tanssikoulun kanssa. Emme lähetä maksusopimuksista uutta laskua, vaan erät voi hoitaa alkuperäisen laskun viitteellä. Jos suunnitelmassa ei pitäydytä, erääntyy koko kausimaksu kerralla maksettavaksi. Maksusuunnitelmasta pitää aina sopia tanssikoulun kanssa, eikä laskua saa omavaltaisesti erittää.

Karhukirjeet ja perintä
Veloitamme maksumuistutuksesta 5 eur/kpl. Siirrämme laskun perintätoimistolle muistutuksen jälkeen, mikäli maksua ei ole hoidettu. Kausimaksujen siirryttyä perintään, yli 18-vuotias oppilas tai alaikäisen oppilaan huoltaja vastaa kaikista perintätoimiston perintäkuluista ja viivästyskorosta joka on 7,5%. Tanssikoulu voi tällöin evätä oppilaan pääsyn tanssitunneille, kunnes avoinna oleva lasku on maksettu. Menetettyjä tanssitunteja ei tällöin korvata jälkikäteen.

Tanssiryhmän peruuntuminen
Tanssikoulun on mahdollista perua tanssiryhmän toteutuminen vähäisen osallistujamäärän vuoksi ennen tuntien alkua tai heti kauden alussa. Informoimme tästä ko. tunneille ilmoittautuneita erikseen. Jos osallistuja on tässä tilanteessa ehtinyt maksaa kyseisestä tanssiryhmästä, palautetaan ylimääräinen summa hänen ilmoittamalleen tilille.

Ota sopimusasioissa ja muihin laskuihin liittyvissä asioissa yhteys tanssikouluun puh. 050 4363 755.