Tanssikoulu Flow

Hinnasto

Kevätkauden kesto 19.1. - 17.5.2019

Harrastetuntien kausimaksut

Tunnin kesto Norm.hinta Tarjous 1 Tarjous 2
  Maksu alkaen 19.1. Maksu viim. 18.1. Maksu viim. 31.12.
45 min 180 eur 165 eur 150 eur
60 min 240 eur 225 eur 210 eur
90 min 320 eur 305 eur 290 eur


Tarjoushinnat 1 ja 2 saa käyttöönsä maksamalla summan kokonaisuudessaan ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Kaikki ennakkoon maksetut summat palautetaan, mikäli peruutus tehdään asianmukaisesti ensimmäisen käyntikerran jälkeen (viikon sisällä) ja sähköisen järjestelmän kautta. Lue lisää maksuehdoista.

Tanssi niin paljon kuin jaksat  

"Tanssi niin paljon kuin jaksat" -paketin hinta on 540 eur/kausi. Sen ostavalla oppilaalla on mahdollisuus käydä kaikilla haluamillaan harrastetunneilla, joilla on tilaa. Ei koske kauden ulkopuolella järjestettyjä kursseja, tanssileirejä, kisaryhmien harjoituksia tai niiden hinnoittelua. Tähän alennushintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia. Sähköinen järjestelmämme luo normaalit laskut kustakin ryhmästä, joille oppilas ilmoittautuu. Ottaisitteko yhteyttä tanssikouluun, mikäli tarkoituksenanne on hyödyntää tätä pakettitarjousta, niin muokkaamme laskujen loppusummaa, kiitos!

Esiintyvä katutanssiryhmä

Ryhmän kevään kausimaksu on 350 eur. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 20-21.15 Studiolla. Tämän lisäksi ryhmän tanssijat saavat valita lukujärjestyksestä lisätunteja hintaan 100 eur /harrasteryhmä. Ryhmäläisten hintoihin ei voi yhdistää muita tarjouksia. He osallistuvat kausimaksujen lisäksi kaikkiin kustannuksiin, joita voi syntyä ryhmän toiminnasta tanssituntien ulkopuolella (esim. esiintymisvaatteet ja matkustus esiintymispaikoille). Lisätietoja kuluista ja yksityiskohdista kerrotaan koetanssissa 15.1.2019.

Kisaryhmät

Kisaryhmien toiminta on tavoitteellista ja saman kokoonpanon kanssa pyritään jatkamaan vuoden kerrallaan (syksy-kevät). Kisaryhmäläisten hintoihin ei voi yhdistää muita tarjouksia. Kisaryhmäläiset osallistuvat kausimaksujen lisäksi kaikkiin kustannuksiin, joita syntyy ryhmän toiminnasta (esim. kisamaksut, kisavaatteet ja matkustus). Varaamme oikeuden muutoksiin kevätkauden hinnoittelun, tuntirakenteen ja opettajien osalta. Syksyllä muodostettuihin kokoonpanoihin voi tulla myös muutoksia toimintakauden aikana. Muista kisaryhmien yksityiskohdista (esim. osallistuttavat kilpailut) tiedotamme suoraan ryhmälle.

Nyky- ja showtanssiryhmien kausimaksuun sisältyy oman harjoitusajan lisäksi 60 min tekniikkaharjoitukset torstaisin klo 19-20 Studiolla.

Tunnin kesto Syyskausi 2018 Kevätkausi 2019 Lisätunnit
60 min 300 eur 350 eur 100 eur
90 min 350 eur 400 eur 100 eur

Kaikki hinnat sisältävät:

- Tanssinopetuksen (14-15 kertaa pyhäpäivistä riippuen)

- Tanssinäytöksen Järvenpää-talolla su 26.5.2019 (vapaaehtoinen osallistuminen)

- Ohjeisohjelmaa Studiolla 18.5-24.5. (seuraa ajankohtaista-palstaa ja sähköpostiasi)

- Mahdollisuuden lainata Studiota lauantaisin omien koreografioiden tekemiseen. Lainausmahdollisuus päättyy kauden loputtua. Kysy tarkemmat lainausehdot tanssikoululta treenipäivän varauksen yhteydessä.
 

Huom! Johtuen uudesta GDPR-asetuksesta, emme voi enää aukottomasti tarjota näytösesitysten taltiointia osana kausimaksua. Suosittelemme sen vuoksi jokaista taltioimaan haluamansa esitykset itse, katsomosta käsin. Tarkistamme ennen näytöstä asiakkaiden sähköiseen järjestelmään antamia kuvauslupia ja taltioimme niiden pohjalta satunnaisia esityksiä tai niiden osia valokuvin ja videoin sekä käytämme niitä osana markkinointia ja visuaalista ilmettämme sosiaalisessa mediassa. Taltioimista ei voi sen vuoksi mieltää osana palveluamme. Olemme etukäteen pahoillamme, mikäli juuri Teidän esitystänne ei em. esteiden vuoksi taltioida.