Tanssikoulu Flow

Hinnasto

Syyskauden kesto 17.8. - 5.12.2018

Harrastetuntien kausimaksut

Tunnin kesto Norm.hinta Tarjous 1 Tarjous 2
  Maksu alkaen 18.8. Maksu viim. 17.8. Maksu viim. 31.7.
45 min 185 eur 150 eur 135 eur
60 min 225 eur 190 eur 175 eur
90 min 265 eur 230 eur 215 eur


Lisäksi: Tanssitekniikka-tunti jonkun toisen tanssitunnin lisäksi: 100 eur. Ota yhteyttä tanssikouluun tämän tarjouksen saadaksesi (tähän hintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia).

Voguing-kurssi alkaa 26.9, josta syystä sen kausimaksu on 95 eur. Harjoitukset pidetään 26.9, 3.10, 10.10, 31.10, 7.11, 14.11, 21.11, 28.11 ja 5.12.

Tarjoushinnat 1 ja 2 saa käyttöönsä maksamalla summan kokonaisuudessaan ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Kaikki ennakkoon maksetut summat palautetaan, mikäli peruutus tehdään asianmukaisesti ensimmäisen käyntikerran jälkeen (viikon sisällä) ja sähköisen järjestelmän kautta. Lue lisää maksuehdoista.

Tanssi niin paljon kuin jaksat  

"Tanssi niin paljon kuin jaksat" -paketin hinta on 540 eur/kausi. Sen ostavalla oppilaalla on mahdollisuus käydä kaikilla haluamillaan harrastetunneilla, joilla on tilaa. Ei koske kauden ulkopuolella järjestettyjä kursseja, tanssileirejä, kisaryhmien harjoituksia tai niiden hinnoittelua. Tähän alennushintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia. Sähköinen järjestelmämme luo normaalit laskut kustakin ryhmästä, joille oppilas ilmoittautuu. Ottaisitteko yhteyttä tanssikouluun, mikäli tarkoituksenanne on hyödyntää tätä pakettitarjousta, niin muokkaamme laskujen loppusummaa, kiitos!

Kisaryhmät

Kisaryhmien toiminta on tavoitteellista ja saman kokoonpanon kanssa pyritään jatkamaan vuoden kerrallaan (syksy-kevät). Kisaryhmäläisten hintoihin ei voi yhdistää muita tarjouksia. Kisaryhmäläiset osallistuvat kausimaksujen lisäksi kaikkiin kustannuksiin, joita syntyy ryhmän toiminnasta (esim. kisamaksut, kisavaatteet ja matkustus). Varaamme oikeuden muutoksiin kevätkauden hinnoittelun, tuntirakenteen ja opettajien osalta. Syksyllä muodostettuihin kokoonpanoihin voi tulla myös muutoksia toimintakauden aikana. Muista kisaryhmien yksityiskohdista (esim. osallistuttavat kilpailut) tiedotamme suoraan ryhmälle.

Nyky- ja showtanssiryhmien kausimaksuun sisältyy oman harjoitusajan lisäksi 60 min tekniikkaharjoitukset torstaisin klo 19-20 Studiolla. Hip hop -pienryhmän tanssijat valitsevat taasen lukujärjestyksestä yhden vapaavalintaisen ja maksuttoman viikkotunnin.

Tunnin kesto Syyskausi 2018 Kevätkausi 2019 Lisätunnit
60 min 300 eur 350 eur 100 eur
90 min 350 eur 400 eur 100 eur

Kaikki hinnat sisältävät:

- Tanssinopetuksen (14-15 kertaa pyhäpäivistä riippuen)

- Oppilas saa halutessaan esiintyä harrastusryhmänsä mukana Järvenpää-talon tanssinäytöksessä su 9.12.2018

- Satunnaista ohjeisohjelmaa (seuraa ajankohtaista-palstaa ja sähköpostiasi)

- Mahdollisuuden lainata Studiota lauantaisin omien koreografioiden tekemiseen. Lainausmahdollisuus päättyy kauden loputtua. Kysy tarkemmat lainausehdot tanssikoululta treenipäivän varauksen yhteydessä.

- Pieni osa ryhmistä pääsee esiintymään lähialueen tapahtumissa
 

Huom! Johtuen uudesta GDPR-asetuksesta, emme voi enää aukottomasti tarjota näytösesitysten taltiointia osana kausimaksua. Suosittelemme sen vuoksi jokaista taltioimaan haluamansa esitykset itse, katsomosta käsin. Tarkistamme ennen näytöstä asiakkaiden sähköiseen järjestelmään antamia kuvauslupia ja taltioimme niiden pohjalta satunnaisia esityksiä tai niiden osia valokuvin ja videoin sekä käytämme niitä osana markkinointia ja visuaalista ilmettämme sosiaalisessa mediassa. Taltioimista ei voi sen vuoksi enää mieltää osana palveluamme. Olemme etukäteen pahoillamme, mikäli juuri Teidän esitystänne ei em. esteiden vuoksi taltioida.