Tanssikoulu Flow

Tiedote 16.3.2020


Perustuen Suomen hallituksen linjauksiin koronavirusepidemian jarruttamiseksi, olemme meistä riippumattomista syistä tilanteessa, jossa normaali tanssituntitoiminta ei ole toistaiseksi mahdollista. Olemme parhaamme mukaan ideoineet toteutuksen tanssitoiminnan jatkumiselle poikkeustilanteen aikana ja sen jälkeen. Suunnitelmamme peruuntuvien tanssituntien korvaamiseksi ovat kuitenkin vahvasti riippuvaisia asiantuntijoiden tulevista suosituksista ja päätöksistä. Varaamme siis oikeuden muutoksiin tilanteen eläessä.


Kaikki tanssitunnit viikolla 12 (16.-22.3.) on siirretty toukokuun loppuun viikolle 22 (25.-31.5.) Samat päivät, ryhmät ja harjoitusajat kuin normaalistikin. Poikkeuksena Pontuksen keskiviikkotunnit, joiden toteutuminen juuri viikolla 22 on vielä epävarmaa. Tämä tuntien siirto pidentää kauden kestoa viikolla.


Myös tanssitunnit maanantaista torstaihin 23.-26.3. perutaan. Näin kaikki viikkotunnit on peruttu yhden viikon osalta, sillä aiemmin peruimme ryhmät perjantaista sunnuntaihin. Kaikki ryhmät, jotka on peruttu 13.-15.3. ja 23.-26.3, tulevat saamaan yhden perutun tanssikerran vuoksi korvaavaa virtuaalista opetussisältöä.

Kaikille oppilaillemme tarjottavan korvaavan sisällön kesto on yhteensä yli 10 tuntia, vaikka perutut tanssitunnit ovat kestoltaan 45-90 min. Sisältö on suunniteltu vaihtelevasti eri-ikäisille ja -tasoisille oppilaille, mutta uskomme jokaisen ikäryhmän löytävän mieleistään sisältöä enemmänkin kuin oman tanssituntinsa verran.

Koululaisten ja opiskelijoiden viettäessä nyt paljon aikaa kotona, on tämä harrastusmuoto varmasti tervetullut lisä pitkiin päiviin. Tämän sisällön avulla oppilaiden on myös helppo tutustua eri opettajiimme ja mahdollisesti opetella itselleen aivan uutta tanssilajia. Virtuaalisen opetussisällön kuvaaminen on jo aloitettu, mutta sen saattaminen jakelukuntoon vie aikaa. Jaamme linkit opetussisältöihin sähköpostitse yhdessä tai useammassa erässä.


Tanssinäytös 24.5.2020 on peruttu. Toivomme voivamme järjestää kauden päättävän tanssinäytöksen Järvenpää-talolla lauantaina 13.6. mikäli yleisötapahtumia saa silloin taas järjestää. Tarkastelemme tilannetta tanssinäytöksen osalta myöhemmin, huhtikuun aikana. Voitte merkitä päivän jo kalenteriin varmuuden vuoksi.


Entä loppukevät? Tarkastelemme tilannetta uudelleen torstaina 26.3. ja teemme sen jälkeen suunnitelmia jatkosta. On todennäköistä, että peruutukset jatkuvat 13.4. saakka. Tämän vuoksi on mahdollista, että korvaavaa toimintaa järjestetään myös kesäkuun alussa.

Pyrimme siihen, että korvaavia tanssitunteja, virtuaalista opetussisältöä ja muuta toimintaa olisi tarjolla enemmän kuin peruttuja tanssitunteja. Tähän toki vaikuttaa yhteiskuntamme ”sulkutilan” kesto.

Kiitämme kaikkia oppilaitamme ymmärtäväisyydestä ja joustavuudesta tässä haastavassa tilanteessa. Toivottavasti voimme palata normaaliin elämänrytmiin mahdollisimman pian.