Tanssikoulu Flow

Tiedote 13.5.2020

Hei!

Olemme käynnistämässä kevään tanssituntejamme tauon jälkeen. Tarkoituksenamme on järjestää tanssitunteja 17.-27.5.2020 välisenä aikana, ennen kuin perheet karkaavat kesälomalle.

Loput kevätkauden tunneista järjestetään työpajoina ja tapahtumina kesän aikana sekä tanssin lähiopetuksena elokuussa, tilanteen salliessa.

Noudatamme toukokuun tanssituntien aikana yleisiä hygieniakäytäntöjä ja pidämme kokoontumiset maksimissaan 10:ssä henkilössä. Tästä syystä joidenkin suurempien ryhmien käynnistymistä tulee odottaa elokuulle. Olemme kutsuneet työntekijöitämme takaisin opetustehtävien pariin, mutta ymmärrettävästi paluu lukujärjestyksen mukaisiin tehtäviin ei ole ollut mahdollista kaikille, joidenkin opettajien hakeuduttua muihin työtehtäviin. Kaikkia ryhmiä ei siis voida käynnistää ennen kesäkuuta ja joillain ryhmillä on sijaisohjaaja.

Toukokuussa käynnistetään seuraavien ohjaajien ryhmät ja ne harjoittelevat kaksi kertaa 17-27.5.2020:
- Ria (maanantai)
- Lotta (maanantai)
- Emmi (tiistai)
- Iina ja Lotta (keskiviikko)
- Pontus (keskiviikko)
- Lotta (sunnuntai)

Selvittelemme näiden ryhmien tilannetta, toistaiseksi niitä ei vielä käynnistetä:
- Krista (tiistai)
- Noora (perjantai)

Juhan ryhmät ovat liian isoja käynnistettäväksi. Niiden osalta lähiopetus jatkuu elokuussa.

Kesän työpajat ja tapahtumat julkaistaan kesäkuun alussa. Tanssin lähiopetus jatkuu elokuussa, mikäli sille ei ole estettä. Elokuun lähiopetuspäivät julkaistaan kesän aikana. Uusi kausi alkanee vasta syyskuussa, kunhan kevätkauden toiminta on saatettu hyvään lopputulemaan. Nyt on tärkeää edetä rauhallisin askelin kohti tutumpaa arkea. Tanssinäytös järjestetään su 6.9.2020, mikäli elokuulle saadaan riittävästi lähiopetuskertoja ja suuret yleisötapahtumat sallitaan.

Tarkemmat toimintaohjeet löydätte sähköpostissa saapuneesta laajemmasta tiedotteesta.

Ystävällisesti,
Tanssikoulu Flow