Tanssikoulu Flow

Tanssinäytös lähestyy

Tanssikoulu Flow'n Joulunäytös pidetään Järvenpää-talon Sibelius-salissa su 9.12.2018 klo 16. Aiemmista kausista poiketen nähdään vain yksi näytös, sillä esitysten määrä on nyt pienempi. Julkaisemme myöhemmin tarkempia tietoja näytöksestä, mutta tiedämme nyt jo seuraavaa:
 

Aikataulut näytöspäivänä:

- Kenraaliharjoitukset lavalla klo 9-15.40

- Näytös klo 16-18.30 (sisältää n. 30 min väliajan)
 

Lipunmyynti alkaa to 15.11. osoitteessa lippu.fi

- Hinnat ennakkoon 10 / 6 eur (+palvelumaksut)

- Ennakkomyynti päättyy 7.12. klo 12

- Lippujen hinnat ovelta ostettuna 13 / 8 eur

- Ovimyynti aukeaa näytöspäivänä klo 10 Järvenpää-talon toisessa kerroksessa
 

Säästääksemme ympäristöä, olemme päättäneet jättää paperiset käsiohjelmat pois käytöstä. Esiintymisjärjestyksen löydätte viim. muutamaa päivää ennen näytöstä kotisivuiltamme. Tämän lisäksi tulevan ryhmän nimi heijastetaan lavalla taustakankaalle ennen heidän esitystään.

Kertauksena vielä, että GDPR:stä johtuen emme ole voineet enää aukottomasti tarjota näytösesitysten taltiointia osana kausimaksua. Suosittelemme sen vuoksi jokaista taltioimaan haluamansa esitykset itse, katsomosta käsin. Tarkistamme ennen näytöstä asiakkaiden sähköiseen järjestelmään antamia kuvauslupia ja taltioimme niiden pohjalta satunnaisia esityksiä tai niiden osia valokuvin ja videoin sekä käytämme niitä osana markkinointia ja visuaalista ilmettämme sosiaalisessa mediassa.