Tanssikoulu Flow

Taina is back!

Aloita uusi vuosi Tainan tiiviskursseilla! Pidetty ja kaivattu opettaja Taina Ilmarinen palaa Flow’hun alkuvuoden tiiviskurssien muodossa. Järjestämme kaksi kurssia Järvenpäässä, voguing- ja hip hop-kurssin.

Milloin? Kurssipäivät ovat neljänä torstaina 11.1, 18.1, 25.1. ja 1.2.
    Voguing (avoin taso, yli 13v.) klo 19-20
    Hip Hop (avoin taso, yli 13v.) klo 20-21

Missä? Studio-Sali Järvenpäässä, osoitteessa Wärtsilänkatu 14

Kenelle? Nämä avoimen tason kurssit on suunnattu taitojaan kehittäville tanssijoille, jotka ovat yli 13-vuotiaita. Hip Hopissa toivotaan aiempaa kokemusta lajista, mutta Voguing-kurssilla lajin osaaminen ei ole välttämätöntä. Yleisesti ottaen tiiviskurssit sopivat kaikille lajeista ja Tainan tyylistä kiinnostuneille tanssijoille. Otathan yhteyttä, jos et kuulu kohderyhmään, mutta kurssit kiinnostavat sinua, niin jutellaan osallistumismahdollisuudestasi. Nämä tiiviskurssien ryhmät eivät esiinny tulevissa näytöksissä.

Taina? Taina on energinen, vaativa ja välillä vähän hullutteleva tanssija ja tanssinopettaja. Hän valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta Kuopiosta vuonna 2012 ja on jatkanut opintoja Teatterikorkeakoulussa tähtäimessään tanssipedagogiikan maisterintutkinto. Taina siirtyi urheiluharrastuksista tanssin maailmaan 14-vuotiaana ja kävi Vaskivuoren lukion tanssilinjan, joka imaisi nuoren tanssijan taiteen maailmaan. Into kasvoi ensin jazz- ja nykytanssista showtanssiin ja hip-hoppiin, ja sitten vielä afroon, dancehalliin, houseen ja voguingiin. Opettamisen Taina aloitti vuonna 2004. Hän on opettanut monissa kouluissa ja tanssikouluissa pääkaupunkiseudulla sekä Kuopiossa. Tanssi on Tainalle tapa ilmaista niitä tunteita ja kokemuksia mitä ei voi ilmaista sanoin, kuvin tai äänin. Samalla tanssi voi kuitenkin yhdistää ne kaikki. Tanssija oppii jokaisen liikkeen myötä jotain uutta itsestään, tanssikavereistaan, ja ympäröivästä maailmasta. Tainan mielestä tanssissa parasta on rytmi ja hiki, ikuisen uteliaisuuden ylläpito ja tunteiden vuoristorata.

Mitä maksaa?
Yhden kurssin maksu on 30 eur ja se sisältää 4h opetusta. Kahdelle kurssille osallistumalla saat molemmat yhteishintaan
50 eur. Tällä hinnalla saat yhteensä 8h opetusta. Näihin kursseihin ei voi yhdistää kevään hintatarjousta.

Ilmoittautuminen on auki sähköisessä järjestelmässämme. Paikkoja on rajoitetusti.

Peruutusehdot
Mikäli vaadittu oppilasmäärä ei täyty, tanssikoulu varaa oikeuden peruuttaa kurssikokonaisuuden.
Oppilas voi peruuttaa paikkansa ensimmäisen kurssipäivän jälkeen, ennen toista kurssipäivää, mutta maksaa tällöin
15 eur/h kuluneista tunneista ilmoittautumisen mukaan.