Tanssikoulu Flow

Syksyn ilmoittautuminen on auki!

Jes jes jes! Kovasti odotetut syksyn lukkarit ovat nyt valmiit ja ilmoittautuminen avoinna! Tarjolla on yli 30 tanssituntia kolmessa eri lokaatiossa. Kutsumme sinut tutustumaan uusiin tanssilajeihin ja opettajiin tai jatkamaan tutun opettajan johdolla. Joka tapauksessa, tulossa on mahtava syksy!

Vielä on kesää jäljellä, mutta suosittelemme hoitamaan syksyn ilmoittautumiset ja kausimaksut kuntoon jo heinäkuun aikana! Tarjoamme nopeille kausimaksujen maksajille jälleen hyvät alennukset kausimaksuista, jopa 50 eur hinnasta pois. Huomaathan, että palautamme maksetun kausimaksun, mikäli peruutus tehdään asianmukaisesti viikon sisällä ensimmäisestä käyntikerrasta. Lue lisää hinnastosta ja maksuehdoista!

Uutena opettajana aloittaa mm. ranskalainen Jérémy Gdibert, joka ohjaa keskiviikkoisin Waacking-, Voguing- ja Hip Hop Old School vibe -tuntejaan. Veera Kostamo, pitkäaikainen oppilaamme aloittaa Hyrylän päädyn Dance Mix -ryhmien vetämisen ja Veera Hokkanen palaa opetustehtäviin ottaen haltuun tiistai-illan hoppitarjonnan. Vahvan balettitaustan omaava Noora Huikko jatkaa torstai-iltaa Juhan tuntien jälkeen Tanssitekniikka- ja Nykytanssitunneillaan. Noora myös sijaistaa Juhaa ja Jonnaa loppusyksystä.

Kilpailemisesta kiinnostuneille tanssijoille koetanssit jopa neljään eri kisaryhmään! Uusina kisaryhminä alkavat Lasten Hip Hop -pienryhmä (alle 11v.) sekä Junioreiden Showtanssiryhmä (12-14v.). Myös yli 15-vuotiaille on kaksi eri ryhmää haettavana. Lue lisää koetanssi-sivulta ja hae rohkeasti mukaan!

Ohessa tärkeimmät tiedot syksystä:

Syksyn 2018 lukujärjestys
Hinnasto
Ilmoittaudu syksyn tanssitunneille tästä!

Kaikki loput tärkeät linkit löydät nyt kootusti yhdeltä sivulta, klikkaa siis tästä.

Hyppää mukaan iloiseen tanssiporukkaan, olit sitten jatkava tai uusi oppilas! Pian tanssitaan!