Tanssikoulu Flow

Kiitos kuluneesta kaudesta ja näytöksistä!

Suuret kiitokset kaikille oppilaille kuluneesta syyskaudesta ja juuri pidetyistä tanssinäytöksistä! Kiitos myös opettajille, jotka olivat luoneet mielenkiintoisia maailmoja yhteisen teeman ympärille. Näimme lavalla tulevaisuuden kuvia: ikuista rakkautta, robotiikkaa, kapinahenkeä ja aikahyppyjä menneisiin vuosikymmeniin. Oli hienoa nähdä, kuinka kaikki oppilaat pitivät huolta omasta osuudestaan: lavan taakse tultiin ajoissa, kiireelliset vaatteidenvaihdot muistettiin mainita ja toisia tanssijoita autettiin aina kun mahdollista. Meillä on aina hyvä meininki siellä takahuoneessa, toivottavasti yleisökin näki sen onnistuneina esityksinä ja hyvänä tunnelmana!

Kiitokset haluan myös antaa kotiväelle. Teidän tukenne Flow'n toiminnalle ja perheen eri ikäisille tanssiharrastajille on tärkeää. Toivottavasti tanssituntien anti on huomattavissa siellä kotonakin, milloin se auttaa jaksamaan arjessa tai tuo iloista mieltä.

Tuleva kevät starttaa lauantaina 21.1. Otamme käyttöön uuden sähköisen järjestelmän, jonka kautta mm. tunneille ilmoittautuminen onnistuu kätevästi. Annamme parin viikon sisällä lisätietoa järjestelmän käytöstä. Lukujärjestyksiin on tulossa muutamia muutoksia, mutta suurin osa tunneista jatkaa ennallaan.

Näitä em. päivityksiä odotellessa...Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

T. Laura ja Flow'n poppoo