Tanssikoulu Flow

Kevätkauden lukujärjestys on ilmestynyt!

Olemme julkaisseet kevätkauden lukujärjestyksen ja hinnaston, jippii! Myös ilmoittautuminen on nyt auki kaikille tulijoille, tervetuloa tutustumaan! Kevätkauden kesto on 23.1-22.5.2020, katso muut tärkeät päivämäärät kalenteristamme!

Ohessa muutama poiminto:

  • Breakdance-tunnit siirtyvät keskiviikolle ja niiden uutena opettajana aloittaa superlahjakas opettaja Ruotsista, Pontus Linder. Vieraile Pontuksen opettaja-sivuilla ja katso tanssivideoista hänen tyylinäytteensä.
     
  • Toinen uusi opettaja Flow'lla on Ria Pietikäinen, hänen maanantain opetusillastaan löytyvät mm. Commercial-tanssitunnit. Niiden pääpainona on koreografian opetteleminen ja itse tanssiminen. Tyylillisesti tunti on usein samankaltainen kuin musiikkivideoissa tai artistien taustalla tanssittavat koreografiat.
     
  • Taaperotanssi 2-3 -vuotiaille (perjantai-iltapäivisin klo 15.45-16.15) laittaa perheen pienimmät liikkeelle, mutta myös vanhemmat pääsevät mukaan toimintaan. Tunnille osallistutaan siis pareittan, mutta vain taaperosta peritään kausimaksu. Vanhemman virkaa voi pitää myös lapselle tuttu aikuinen, kuten isovanhempi tai kummi.
     
  • Lotta Enrothin ollessa mukana Järvenpään Teatterin Ronja Ryövärintytär -teatteriesityksessä, hänen sunnuntain ryhmistään kaksi (Dance Mix Keskitaso klo 16.15-17.15 ja Lasten Hip Hop klo 17.15-18.00) aloittaa kevätkautensa muita jäljessä, alkaen su 23.2. Tästä syystä näiden kahden ryhmän kausimaksu on alennettu.


Muistathan myös kevätkauden tarjouksemme, 15-vuotissynttäreiden hengessä!
Tanssikoulu Flow juhlii tulevana keväänä 15 vuoden täyttymistä ja haluamme kutsua sinut mukaan juhliin! Tartu siis tarjoukseemme hyvissä ajoin ja säästä tuntuva summa normaalista kausimaksusta. Maksaessasi ilmoittautumistasi vastaavan kausimaksun kokonaan ennen kauden alkua, saat omatoimisesti vähentää laskun loppusummasta alennuksen, joka määräytyy maksun ajankohdan mukaan. Maksaessasi maanantaihin 3o.12.2019 mennessä saat vähentää laskun loppusummasta 66 eur/harrasteryhmä ja maksaessasi 31.12.2019 - 22.1.2020 välillä, alennus on 30 eur/harrasteryhmä. Lue lisää maksuehdoistamme.

Tanssikurssi koko kevään ajaksi on myös hyvä hankinta pukinkonttiin - aineeton lahja!

Kevään tanssitunteja odotellessa, oikein ihanaa joulua ja onnekasta uutta vuotta!

Terveisin, Tanssikoulu Flow'n poppoo