Tanssikoulu Flow

Kevätkauden lukujärjestys on ilmestynyt!

Olemme julkaisseet kevätkauden lukujärjestyksen ja hinnaston, jippii! Myös ilmoittautuminen on nyt auki kaikille tulijoille, tervetuloa tutustumaan! Kurkistathan myös kevään tärkeät päivämäärät kalenteristamme!

Ohessa muutama huomioitava asia:

 • Lasten Hip Hop siirtyy sunnuntaille, Sonja Siekkisen ohjaukseen
   
 • Sonja Annalan ryhmät siirretään tiistailta keskiviikolle
   
 • Uusi opettaja, Sanna Hoangin, aloittaa tanssituntien ohjaamisen tiistaisin. Luvassa on Hip Hoppia ja Housea, tervetuloa tutustumaan!
   
 • Laura Nymanille perustettiin kaksi uutta ryhmää lauantaille: Lastentanssi 5-6v. ja Showtanssi Keskitaso yli 11-vuotiaille
   
 • Sonja Siekkisen tunteja ohjaa Tennishallilla jatkossa Eevi Kesker ja Jokelassa Kirsi Kaipainen, kummatkin tuttuja opettajia menneiltä kausilta
   
 • Juha Pykäläisen tunnit alkavat hieman myöhemmin, vasta to 8.2.
   
 • Flow-lehti ei kuulu enää kausimaksuun, sillä viime näytöspäivänä jaettiin sen toistaiseksi viimeinen numero
   

Vuosi käyntiin kiinnostavilla tiiviskursseilla!
Monet oppilaamme ovat kyselleet Taina Ilmarisen tanssituntien perään ja meillä on heille sekä kaikille muillekin iloisia uutisia! Taina palaa tammi-helmikuussa Flow'n opettajaksi ja ohjaa kaksi tiiviskurssia nuorille tanssijoillemme. Lue lisää tiiviskursseista!

Muistattehan myös kevätkauden tarjouksemme!
Maksaessasi ilmoittautumistasi vastaavan kausimaksun kokonaisuudessaan ennakkoon 31.12.2017 mennessä, saat omatoimisesti vähentää loppusummasta alennuksena 20 eur/ryhmä. Lasku lähetetään normaalilla kausihinnalla ja eräpäivällä, jotka jäävät voimaan mikäli tätä nopean maksajan etua ei käytetä. Alennus ei ole voimassa niissä ryhmissä, joihin ilmoittautuminen tai maksu tapahtuu 31.12.2017 jälkeen. Pelkkä ilmoittautuminen 31.12.2017 mennessä ei siis riitä. Katso lisätiedot maksuehdoistamme.

Kevään tanssitunteja odotellessa, oikein ihanaa joulua ja onnekasta uutta vuotta!

Terveisin, Tanssikoulu Flow'n poppoo