Tanssikoulu Flow

Kevätkauden ilmoittautuminen on alkanut!

Kiitos vielä kaikille syyskauteen osallistuneille! On suuri onni, että saimme kokea lähiopetuksen riemua lähes koko kauden ajan ja etäopetuskerratkin sujuivat hyvin! Toivomme saavamme käynnistettyä kevätkautta 2021 lähiopetuksen merkeissä, mutta seuraamme toki rajoituksien jatkumista/purkautumista tammikuun aikana. Toimimme poikkeustilan aikanakin ja riippuen rajoituksista, tunnit järjestetään lähiopetuksena tai etäyhteydellä. Tästä lisää maksuehdoissa.

Ilmoittautuminen kevään tunneille on nyt käynnistynyt.
Tervetuloa mukaan tulevan kauden tanssin pyörteisiin! Tarjolla on 20 tanssituntia Järvenpäässä ja Jokelassa. Klikkaa itsesi lukujärjestykseen.

Kauden kesto vaihtelee opetuspäivän mukaan, näin kaikki ryhmät saavat kevään aikana 15 opetuspäivää:
Sunnuntai-ryhmät 17.1.-16.5.2021
Maanantai-ryhmät 25.1.-17.5.2021
Tiistai-ryhmät 2.2.-18.5.2021
Torstai-ryhmät 21.1.-20.5.2021

Uusi ohjaaja aloittaa keväällä!
Syyskauden opettajamme Iina Piskosen vuoden 2021 suunnitelmat ovat yhä auki, joten emme voineet enää pidempään odotella niiden selkeytymistä. Kiitämme Iinaa mahtavista tanssitunneista ja toivomme tapaavamme hänet vielä joskus uudelleen!

Löysimme Iinan Järvenpään ja Jokelan tunneille ihastuttavan korvaajan: Kadi-Lyn Pundin, joka on hankkinut nuoresta iästään huolimatta vankan harrastus- ja kilpakokemuksen lukuisista tanssikouluista ja tanssikisoista. Tutustu Kadi-Lyniin Opettajat-sivulla.

Hyödynnä tarjous kevään tunneista!
Kuten aiempina kausina on tullut tutuksi, nopeat ilmoittautujat ja kausimaksun maksajat saavat pienen alennuksen kevään tanssimaksusta. Ilmoittautu ja maksa kausimaksu 14.1. mennessä saadaksesi 30 eur hyödyn. Tämä ei koske "Tanssi niin paljon kuin jaksat" -pakettia. Lisää hinnastosta.

Ilmoittautuminen
Kun olet valmis, siirry sähköiseen järjestelmäämme, jonka kautta tunneille voi ilmoittautua.

KIITOS!
Aivan lopuksi haluan vielä kiittää teitä kaikkia. Tanssikoulu Flow on kohdannut vuonna 2020 suurimmat haasteensa ja taistelee yhä olemassaolostaan. Teidän tukenne on ollut ja tulee olemaan jatkossakin elintärkeää toiminnan jatkumiselle. Kiitos, että tuette paikallista pienyrittäjää.