Tanssikoulu Flow

Ilmoittaudu nyt!

Hyvää uutta vuotta 2017! Ja samalla iso hurraa! Kevään lukujärjestykset on nyt vahvistettu ja ilmoittautuminen tanssiryhmiin on alkanut! Vaan miten jatkossa toimitaankaan ilmoittautumisten kanssa?

Olemme lähettäneet kaikille syksyn 2016 oppilaille sähköpostissa tunnukset uuteen sähköiseen järjestelmään, jonka kautta ilmoittautumiset jatkossa tehdään. Mikäli posti ei tullut perille, eikä löydy roskapostista, saattaa sähköpostilaatikkosi olla täynnä. Se kannattaa tarkistaa ja hoitaa kuntoon ensi tilassa. Ja ei hätää tunnusten kanssa! Voit rekisteröityä alusta alkaen helposti noiden sivujen kautta. Tämä on tarpeen myös heille, joilla ei ole ilmoitettua sähköpostiosoitetta järjestelmässämme tai jotka tulevat uusina tanssikouluumme. Tervetuloa muuten, meillä on oikein kivaa!

Tutustu kuitenkin ihan ensalkuun kevään lukkariin, hinnastoon, maksuehtoihin ja kauden tärkeisiin päivämääriin kalenterin kautta.

Klikkaile sen jälkeen ilmoittautumaan.

Tanssikausi alkaa poikkeuksellisesti lauantaina 21.1, sillä kevätnäytöspäivän vuoksi kausi päättyy siten kätevästi perjantaina 26.5.

Kauden starttia odotellessa on hyvä palata ihanaan arkeen pitkän joululoman jäljiltä. Tästä vuodesta tulee mahtava!