Tanssikoulu Flow

Ajankohtaista

Tietoa Tanssikoulu Flow'sta

Tanssikoulu Flow on Laura Haikalan vuonna 2005 perustama yhden naisen yritys, joka työllistää noin 15 tanssinopettajaa vuosittain. Palkkaamme keikkaluontoisesti myös paikallisia nuoria erilaisiin tanssikoulun toimintaan liittyviin työtehtäviin.

Järjestämme tanssitunteja Järvenpäässä, Jokelassa ja Hyrylässä. Meille ovat tervetulleita erityisesti lapset ja nuoret, mutta myös aikuisille suunnattuja ryhmiä on tarjolla. Tanssitunteja on saatavilla showtanssista ja nykytanssista erilaisiin katutansseihin. Toivommekin, että löydät monipuolisesta tuntivalikoimastamme itsellesi tai lapsellesi sopivan tanssiryhmän.

Lisähaastetta kaipaavat tanssijat voivat hakea koulutus- ja kilparyhmiimme, jotka esiintyvät paikallisissa tapahtumissa ja ottavat osaa erilaisiin tanssikilpailuihin. Koetanssit näihin ryhmiin pidetään yleensä toukokuussa ja ne muistuttavat pitkälti tavallista tanssituntia. Lisäksi palkitsemme joka vuosi motivoituneita oppilaitamme stipendeillä, joilla he saavat tanssia seuraavan kauden maksutta kaikilla haluamillaan tunneilla.

Viikottaisten opetustuntien lisäksi järjestämme kesäisin tanssileirejä ja satunnaisesti erilaisia tempauksia tanssikauden varrella. Kauttamme löydätte myös monenlaisia esiintyjiä pieniin tai suuriin tapahtumiin.

Olemme tunnettuja hyvästä yhteishengestämme. Tunneillamme on kannustava ilmapiiri ja kaikki ovat tervetulleita oppimaan uutta. Haluamme tukea erityisesti lasten ja nuorten kehitystä sekä kohdata heidät yksilöinä. Toivomme, että kaikki löytävät joukostamme hyviä esikuvia ja uusia ystäviä. Että hyvästit jättäessään jokainen voisi tuntea kasvaneensa ihmisenä sekä jatkaa matkaansa itseensä ja kykyihinsä luottaen.


Asiakkaidemme kommentteja:

"Mä huomaan aina, et arjen stressi ja kiire katoo kokonaan aina tanssitunnin ajaks. Mul on aina tunnin jälkee niin onnellinen ja vapaa olo et sellast tunnetta on vaikee saada mistää muualta!"
-Sonja S.

"Upeahenkinen tanssikoulu, jossa on myös kansainvälisen tason opettajia. Henki on erittäin hyvä ja KAIKKI pääsevät esiintymään kevät- ja joulunäytöksessä. Kaikkia kannustetaan ja myös pojat ovat löytäneet tanssin ilon. Omat tyttäreni ovat tanssineet koulussa jo 7 vuotta eikä innostus ole hiipunut edes teini-iässä. Suosittelen ehdottomasti!"
-Seija A.
 

Videot

Tutustu meininkiin ja tunnelmaan videomaistiaisten kautta!

 

 

Missä on parhaat tanssifiilikset?